Friday, January 14, 2011

CNI

CNI memasarkan produk penggunaan harian dan siri pemakanan kesihatan yang sangat berkesan untuk membantu menyelesaikan masalah kesihatan sejagat seperti kencing manis, darah tinggi, gout, ketumbuhan, kanser, migrain, asma dan sebagainya.. Ianya disahkan HALAL dan dijamin berkesan serta diinsuranskan sehingga RM1juta sekiranya berlaku sesuatu yan tidak sepatutnya..

Sebagai Pengguna Bijak, kita hanya menukarkan segala jenama harian biasa kita kepada jenama CNI. Mudah sahaja... tetapi di sini anda akan memperolehi pulangan dalam bentuk rebat tunai dan juga bonus bulanan sekiranya sanggup berkongsi dengan kawan-kawan untuk bertukar menjadi pengguna bijak bersama kami.

Antara barangan kegunaan harian kami adalah seperti keperluan bilik mandi, keperluan dapur, pencucian pakaian dan pinggang mangkuk serta keperluan peribadi seperti peralatan mekap dan penjagaan diri. Kami juga menawarkan produk-produk makanan dan minuman kesihatan yang terkenal seperti Royal Jelly, Life Enzyme, organik, DiaLife, Kopi Ginseng Tongkat Ali dan sebagainya. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, layari laman web http://www.mycni.com.my/

No comments:

Post a Comment